fbpx

Trailerforsikring

Trailerforsikring

Du har anhængertræk og har brug for at køre med trailer i ny og næ. Vi forsikrer gerne dig og din trailer, når I er ude og køre.

Trailer – standarddækning

Vores trailerforsikring dækker din trailer, og hvis der sker skade på fastmonteret og afmonteret udstyr, som alene anvendes til traileren.

Ud over selve campingvognen omfatter kaskoforsikringen også fastmonteret tilbehør, herunder fortelte, samt afmonteret tilbehør, der alene kan anvendes til campingvognen. 

Kaskoforsikring

Forsikringen dækker, hvis der sker en skade på din trailer som følge af fx. et færdselsuheld, brand, storm, tyveri eller hærværk. 

Forsikringen omfatter også vejhjælpsdækning i udlandet via SOS international og retshjælp. 

 

Trailer

Fælles for campingvogn og trailer

Ud over at betale for skader på selve traileren/campingvognen indeholder kaskoforsikringen en retshjælpsforsikring, der træder til, hvis du som ejer af traileren/campingvognen får brug for advokathjælp i forbindelse med en tvist med/om traileren/campingvognen. Kaskoforsikringen har også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Hvis der er lån i traileren/campingvognen, vil långiver som regel forlange, at der er tegnet kaskoforsikring for at sikre sig at den økonomiske værdi er tilstede, uanset hvad der sker.

Kontakt os i dag på telefon 42 90 11 09 og få et godt tilbud.